Miért fagy le minden böngészőben a JAVA?
Figyelt kérdés
Opera, Firefox, vagy Explorer, teljesen mindegy.
Pórbáltam olyan oldalakat, amikhez kell a java környezet, de egyszerűen állandóan lefagy.
Valahogy nem akar ez összejönni nekem, pedig már kerestem rá fórumokban is, de eredmánytelenül.
Újra is telepítettem már, de semmi :(.
Szükségem lenne rá, mit csináljak?
Lefagynak a böngészők emiatt.
2012. aug. 30. 21:40
1/8 anonim válasza:
Cseréld le a 7-t a régebbi 6-osra.
2/8 anonim válasza:
Kapcsold ki az Automatikus frissitését a Vezérlőpultban (Java Control Panel).
4/8 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, megpróbálom ezeket.
2012. aug. 31. 01:13
5/8 anonim válasza:
Megérkezett a hivatalos javítás, töltsd le.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Ez tényleg segített, egyből ment minden.
Mársi leszedem a javítást.
:)
2012. szept. 1. 11:54
7/8 anonim válasza:
Előbb a Java Control Panelben ki kell venni a jelet a 7.5-ös sorából, aztán telepíteni az újat. Csak akkor tud települni, ha minden böngésző be van zárva.
8/8 anonim válasza:
Már két napja lecseréltem az újra, most pedig Automatikussal próbálkozott. Azonnal letiltottam a Java Control Panelben, ki tudja, miféle vírus próbálkozik az Oracle nevében. Majd én letöltöm kézzel az újat, ha akarom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!