Facebookon hogy kell linkcserézni?
Figyelt kérdés
Most csináltam egy oldalt.. Mindenki írja: Linkcsere?Linkcsere? De azt se tudom hogy hogy kell.. Tudjátok az a számos izé.Hogy az én oldalamnál kell olyat beállítani? A másénál látom de az enyémnél nem..O.o2012. aug. 30. 14:23
1/7 A kérdező kommentje:
Már megvan..:D
2012. aug. 31. 14:55
2/7 anonim válasza:
Szia. Ezt én sem tudom. megmondanád kérlek,hogyan lehet?
3/7 A kérdező kommentje:
Persze..Milyen oldalad van? el kellene hogy küldjed a linket és utána leírom neked a számsort..:)
2012. szept. 5. 15:18
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat ezzel nem tudom megcsinálni..:/ Ez az én oldalam:
Itt nekem a számokat kell benne nézni.A tiedbe nincs.
Van másik oldim és nekem is így van.Ezzel nem tudsz csinálni.:( Csinálj egy újat és akkor meg tudom csinálni.:)
2012. szept. 9. 18:40
6/7 anonim válasza:
Szia! Légyszi nekem is elmondanád? :/ Rádírok az oldaladra facen, pls segíts :)
7/7 anonim válasza:
Jah, köszi, már megvan.
A linkedben a számos részt kimásolod és beírod, pl:
@+[13456789:0] A linked számos része jön az 123456789 helyére és a :O -t mindig írd oda. amikor fel akarod használni, akkor kitörlöd előle a + jelet. Azaz pl: @[453618473655:O]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!