Miért nem kapok értesítést a facen?
Figyelt kérdés
Van egy haveri köröm 7-en vagyunk és az egyik haver csinált egy csoportot amiben csak 7-en vagyunk! De ma észre vettem, hogy az egyik csaj lájkolt 2x is és nem kaptam róla értesítőt elvileg arról is kapok meg kaptam is! Miért nem kapok talán ő beállított valamit, hogy én ne kapjak? Vagy a face rosszalkodik?2012. aug. 30. 11:40
1/3 anonim válasza:
"és nem kaptam róla értesítőt elvileg arról is kapok meg kaptam is"
Ezt még bütyköld egy picit, hogy értsük a szitut.
Amúgy meg nézd meg a csoport beállításait, valahol be lehet állítani, hogy miről jöjjön értesítő, miről nem. Lehet, hogy az értesítések beállításaitól éred el.
Egyébként nekem is volt olyan, hogy 1-2 alkalommal nem szólt a facebook, amikor valaki lájkolt/kommentelt egy posztomra, megesik az ilyen.
2/3 A kérdező kommentje:
nem pszkáltam a beállításokat! de most is az van, látom lájkol ezt azt meg hozzá szól és nem jön az értesítő! :(
2012. aug. 30. 12:55
3/3 anonim válasza:
(1.)
Azért én megnézném a helyedben a beállításokat - még ha nem is piszkáltad. Hacsak abból indulunk ki hogy a facebook kérdezés nélkül állította át a publikus email címet, a többi beállítást is önkényesen babrálhatja.
Ha ott minden OK, akkor részemről passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!