Hogyan állapítom meg a le és feltöltési sebességem?
Végeztem speed tesztet: [link]
Az értem hogy:
download-le
upload - fel
de ez alapján milyen le és feltöltési sebességet kell megadnom torrent oldalon, illetve a feltöltési sebesség egyezik egy bizonyos fájl feltöltési sebességével? És minden fájl max annyival megy fel?
A probléma az hogy a torrent oldalon görgetős sávban lehet megadni az adatot és nincs ilyen. Akkor az ehhez legközelebbit kell megadnom?
És feltöltésnél mikor milyen adatot mutat a torrent kliens, van hogy jóval kisebbet van hogy jóval nagyobbat így nem tudom seed sebességnek mit kell leírásban megadni.....
Akkor a legközelebbi értéket kell megjelölni. Ott az elméletileg elérhető értékre kíváncsiak.
A valóban elért pillanatnyi érték pedig állandóan változik. Például ha tőled nem tölt senki, akkor a feltöltési sebességed közel nulla, ha sokan töltenek tőled, akkor megközelíti a maximumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!