Hogy lehet azt megcsinálni FACEBOOK-on, hogy ne lássák, hogy új borítóképet raktam ki?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ne rakja ki hivatkozásnak, hogy XY új borítóképet rakott ki. Látni láthatják, de csak akkor ha adatlapomra mennek. Szal ne rakja ki mindenki ellé, hogy XY ÚJ BORÍTÓKÉPET TÖLTÖTT FEL.
ezt meg lehetne oldani? Azt tudom, hogy sima képeknél meg, de borítónál nem tudom hogy kell beállítani
2012. aug. 30. 10:22
1/9 anonim válasza:
Úgy, hogy megnyitod az adatlapod, az említett bejegyzésnél felül rákattintasz a ceruza ikonra és Elrejtés az idővonalról.
2/9 A kérdező kommentje:
de attól nem rakja még ki az állapotfrissítéshez?
2012. aug. 30. 11:37
3/9 anonim válasza:
Ha már elrejtetted, akkor szerintem eltűnik onnan is, nézd át azt a részt. De ezt a borítókép feltöltése után kell megcsinálni.
4/9 A kérdező kommentje:
feltöltenék most de nem engedi, amit múltkor még engedett azt se, meg be se engedi állítani, pedig 850x315
2012. aug. 30. 12:25
5/9 anonim válasza:
A "nem engedi" fogalomról tudnál részletes magyarázatot adni?
7/9 A kérdező kommentje:
A nem engedi fogalma: Feltöltenék egy képet de akkor frissül egyet és kilép az adatlapomról a főoldalra, és ha rá megyek megnézni nincs semmi
2012. aug. 31. 17:35
8/9 anonim válasza:
Sikerült már feltölteni? engem s mindig kidob, de x-edik alkalomra jó volt, aztán véletlen félrekattintottam és megint nem volt jó.
9/9 A kérdező kommentje:
már jó, nem is foglalkoztam igazából vele, már az utóbbi időkben
2012. szept. 30. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!