Van valahol egy lista olyan zeneszámokról, amiket jogtisztán lehet használni és a YouTube sem tiltja le, ha háttérzenének berakjuk?
Feltöltesz egy videót, bemész a feltöltött videóidhoz, kiválasztod amelyik alá be akarod tenni, rámész, hogy "szerkesztés" ott, hogy hangsáv és utána válogathatsz a kiadott zenékből. Azokat engedélyezi. Keresgélhetsz közte, beléjük hallgathatsz, aztán ha kiválasztottad utána tudod véglegesíteni.
Elvileg ezeket az előadókat biztosan NEM engedélyezi: [link]
A kevéssé ismert zenéket nem tiltja le, amiknek alapjáraton nem is szokta kiadni az előadóját-pl. magyar együtteseket vagy az amatőr kis garázsmukikat nemigen-, illetve ha telesírod a leírást nekik, hogy nem kaszálsz rajta egy garast sem, akkor van, hogy megengedik hogy fent maradjon. Bár nem értem az egész Yt jogrendszert. Egy zene nem mehet fel de egy rakás egész film az ott virít. Meg egy bikini-bébi miatt korhatárosítva lesz egy videó de több száz hektoliter vér az ok. Ki érti ezt ? :D
Még amiről szinte biztosan tudom, hogy engedélyezi az ismertebb előadók közül is : Rammstein, Evanescence, Drowning Pool. Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!