Hogyan lehet egy facebook oldalt egy hónap alatt híressé tenni? Elég sűr gős lenne .1 millió lájk a cél.
Figyelt kérdés
az oldal részben egy petíció-üzenet és ami összehozza a játékosokat meg a régi emlékeket én lehettem az egyik adminisztrátor a háromból. és nekem is fontos lenne egy millió lájk és konzol játékok amúgy.2012. aug. 28. 22:38
11/12 A kérdező kommentje:
pont a linkcserére gondoltam más is javasolta kedden csak én az a becsületes típus vagyok. de miért ne tetszene annak aki lájkolja :) :D és köszi a szurkolást csak az a baj hogy sok "nagyember" leszarja a hozzánk hasonló kisembereket. Hogy csináltad a linkcserét?
2012. aug. 30. 23:24
12/12 anonim válasza:
Szia. Ugyan ezek a megjegyzések jutottak eszembe. Én nemrég vettem egy 200 lájkos oldalt. 220 lájknál az jutott eszembe hogy rendezek egy kutya széopség versenyt (mivel kutyás oldal). Most van kb. 1 hete megtartva, és már megvan a+310 like. Ja, sokat lcs-ézek,sokat törődök az oldallal, és belépek ilyen lájkolós csoportokba. Szerintem te is tegyél ilyeneket. És amugy ez lesz az első oldalad ami szeretnéd hogy 1.000.000 lájkos legyen? Mert nekem volt egy oldalam és ott hónapok kellettek hogy összegyűljön a +1.000 LIKE. És ez volt az első oldalam, szóval sok sikert az egy millóhoz. ;) ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!