Hogyan tudom beállítani a gépemen, hogy ne kelljen mindig beírnom az e-mail címemet mondjuk facebookra, gmailre vagy bárhová? Bővebb info lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Internet Explorer-t használok, nem tudom sehogy sem beállítani,- hogy ha pl.: facebook-ra, gmail-re akarok belépni, minden egyes alkalommal be kell írnom az e-mail címemet. Hogyan lehetne ezt a problémát megszüntetni? Segítsetek kérlek! :)2012. aug. 28. 08:50
1/4 Bence Kocsis válasza:
Mikor a böngészőben beírod a jelszavadat, felhasználónaved, megkérdezi, hogy megjegyezze-e ezeket. Általában a menüsor alatt jön be egy újabb sor amiben felteszi a kérdést. Én Chrome-ot használok, ott mindig bejön egy sárga sor a kérdéssel.
Amúgy a Chrome azért jó (persze aki nem paranoiás és nem félti az adatait) mert a google fiókkal egyben van, így újra telepítésnél a fiókba belépve a könyvjelzők, jelszavak mind-mind megmaradnak...
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nem kérdezi meg. :( Nem én telepítettem a gépet és gondolom aki csinálta, rákattintott arra, hogy ne jegyezze meg. Most meg már nem tudom visszaállítani. :(
2012. aug. 28. 09:29
3/4 belapus válasza:
Vezérlőpult - internet beállítások - tartalom fül - automatikus kiegészítés - és itt pipáld ki a felhasználónevek és jelszavak az űrlapokon-t.
4/4 A kérdező kommentje:
Jó lett. :) Nagyon szépen köszönöm. :)
2012. aug. 28. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!