Miért ilyen lassú a netem?
Figyelt kérdés
(igen, én paint-ezek)
Miért ilyen hihetetlen lassú a net? Ja meg mi az hogy a feltöltés gyorsabb mint a letöltés?
2012. aug. 27. 19:43
11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem bekötöm a upc-t mert ez komolyan felháborító. Nem tudok rendesen játszani sem multiplayer-es PC játékot, mert állandóan le dob a szerver mert elmegy a net...
2012. aug. 27. 20:21
12/19 anonim válasza:
Nálam semmi baj sincs a T-Home nettel. Havonta egyszer-kétszer megy el. 5000-6000Ft között fizetek és ez a sebesség: [link] Azért gyorsabb mint a tied :P Amúgy meg csak szólók hogy a UPC-nál van esély hogy korlátozzák a p2p forgalmat(Pl.: torrent).
13/19 anonim válasza:
Ja, és abba a 6000Ft-ba van egy 4GB-os T-Mobile mobilinternet is és egy vezetékes teló. A net külön 3200Ft :P és a telefont meg ingyen kapom mivel távszámlán fizetem a cuccost. :D
14/19 anonim válasza:
Perce percdíj van de alapdíj nincs a telefonra.
16/19 anonim válasza:
Először: cseréld le az összes Flash Playert a gépeden.
Nézd meg, be van-e kapcsolva a Vezérlőpultban a Flash Player automatikus frissitése. Ezt tiltsd le, aztán töröld és újra állítsd be a netkapcsolatot. A .temp fájlok között Betűk fájl és egy .jpg fájl lesz. A géped védelme harcol a kártevő ellen, nálam a tűzfalat is megpróbálta kikapcsolni. (Nem a Windows-ét).
19/19 A kérdező kommentje:
én minden egyes toolbart meg update meg minden félét töröltem és ügyelek mindig arra is az új programok telepítésénél hogy ne települjön ilyen-olyan-amolyan toolbar meg update. ugyhogy azok nem zabálhatják a netet. a windows update-om is le van tiltva több éve is és vígan el van a gépem kifogástalanul bármilyen frissítés nélkül is...
2012. aug. 27. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!