Ilyen nettel lehet "normálisan" seedelni? Nem túl lassú ahhoz?
Úgy értem hogy letöltök valamit és aztán nem fogja seedelni mivel lesznek sokkal gyorsabb feltöltési sebességű seedelők.
[link] Amúgy T-Mobile Net&Roll 4G netem van(40GB van benne) csak itt nálam nincs 4G/LTE hálózat csak sima HSPA :( .
Nekem ennél 3x lassabb feltöltési és letöltési sebességem van, mégis 10 torrentből 2-3-nál mindig seedelek.
Ilyen nettel valóban nem a seed lesz a legjobb szórakozásod.
Nem rossz de ez nem csak attól függ hogy mennyi a feltöltési sebességed,hanem a letöltők számától is.De ha a peer-ek korlátozzák a letöltési sebességet az is befolyásolhatja a te feltöltési sebességedet,ez sok tényezőtől függ
Nekem fele annyi feltöltési sebességem van mint neked,nlhány fájloknál elég hamar visszatudtam töleni(több GB-ot) viszont voltak olyan esetek is ahol 100 MB-et nem tudtam visszatölteni 1 hét alatt sem
Az, hogy mobilnet. Az nem stabil, attól függ milyen az erősség.
Egyébként elég seedre, nekem 1 Mbit-es a feltöltésem, és kb fél év alatt 1 terát feltöltöttem (kb annyit is töltöttem le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!