Mire elég 10GB mobilinternet?
Vettem egy Laptop-ot és ahhoz a Telenor-nál nézegettem a mobilinternet előfizetéseket és a Hipernet21 -et gondoltam ,hogy jó lenne havi 10GB adatforgalommal!
Ez mennyire elég? Vagy mikre elég?
Alapvetően, ha nem nézel tonna számra videókat, nem töltesz le, akkor netezésre untig elég kéne legyen.
Tehát weboldalak nézegetése, levelezés ami ebbe simán bele kell férjen.
Egy rendes filmet 1 GB alatt nem nagyon talál az ember.
Ha napi 1 filmet letölt, akkor 10 napig bírja a 10 GB...
Méret függő az egész, ha HD filmet szed le, akkor 1 nap alatt is ki tudja meríteni a keretét.
bocs nem úgy értettem hogy napi 10 15 torrent hanem úgy hogy ezzel tud letölteni torrenteket és nagyobb fájlokat is,de nem hd filmet természetesen mert az 10-18 gb.A 10-15-öt videóra értettem tehát napi 10-15 videót is meg tud nézni.EGYÉBKÉNT MEG A MOBILNET EGY KALAP SZ@ART SEM ÉR!!
Ha netezni akarsz otthon normálisan akkor vegyál egy adsl-t.
A mobilnetet nem arra tervezték hogy te otthon azzal netezzél hanem arra hogy amig jössz haza a melóból addig a buszon/vonaton/egyéb közlekedési járműn netezz.Továbbá ha elmész nyaralni vagy sokat utazol,ijesmi nem arra hogy te napi több órát aktívan netezz.Az ehez egy kalap szar.
Már bocs.De nekem ez a véleményem.
bocs nem úgy értettem hogy napi 10 15 torrent hanem úgy hogy ezzel tud letölteni torrenteket és nagyobb fájlokat is,de nem hd filmet természetesen mert az 10-18 gb.A 10-15-öt videóra értettem tehát napi 10-15 videót is meg tud nézni.EGYÉBKÉNT MEG A MOBILNET EGY KALAP SZ@ART SEM ÉR!!
Ha netezni akarsz otthon normálisan akkor vegyél egy adsl-t.
A mobilnetet nem arra tervezték hogy te otthon azzal netezzél hanem arra hogy amig jössz haza a melóból addig a buszon/vonaton/egyéb közlekedési járművön netezz.Továbbá ha elmész nyaralni vagy sokat utazol,ilyesmi nem arra hogy te napi több órát aktívan netezz.Az ehhez egy kalap szar.
Már bocs.De nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!