Hogyan lehet beállítani a gmail.com-os email címemnél, hogy a beérkező levelek között valahogy megkülönböztesse a megválaszoltakat a megválaszolatlanoktól?
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam erre lehetőséget. Tehát az oké, hogy amelyiket már megnyitottam az világosabb színű lesz, de ha megnyitom mindet ami új és nem sorban kezdek el válaszolni, akkor honnan tudhatom, hogy melyikre válaszoltam már, anélkül, hogy vissza kéne keresni. Mivel ezzel kéne ezentúl dolgoznom, ma is jött kb. 80 levelem és fogalmam sincs melyikre válaszoltam és melyikre nem. Kérlek azt ne írjátok, hogy ott vannak mellette a számok, mert abból csak az derül ki, hogy hány levélváltás történt.2012. aug. 24. 21:37
1/1 anonim válasza:
Szia. Készíts címkét, pl. megválaszoltak címmel. A címkéhez adhatsz tetszőleges színt. Amikor egy levelet megválaszoltál, hozzáadod a címkéhez. Vagy egy másik lehetőség, a megválaszolt leveleket csillaggal jelölöd. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!