SOS! SEGÍTSÉG?! TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
SOS! Mostanába észre vettem, hogy több angol, külfőldi hírdeti magát az aprodon vagy expresszen
Valaki vásárolt már tőlük?????? Biztonságos ez?? Ők csak előre utalás után küldenék el! Azt mondják,hogy 24-órán belül megjönne a csomag! Létezik ilyen?? Kérlek segítsetek! pl:
2012. aug. 24. 00:12
1/3 anonim válasza:
nem tudom. lehet hogy csak rossz a helyesírása és magyarul írt mert magyar, vagy tényleg átverés
2/3 anonim válasza:
Én még nem vásároltam tőlük de szerintem ez egy nagy büdös átverés!!!
3/3 anonim válasza:
Ami rossz benne: átverés, valami klónt kapsz ami meg sem közelíti a tudását.
Ami jó benne: 70-100 ezer forint helyett csak 10-15-tel húznak le.
Itt egy cikk arról hogy mire is képesek az ilyenek. A kommentekben leírják, hogy százféle hamisítvány van, van ami egész jó vagy egyes dolgokban többet is tud, de azt sem ennyiért kapod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!