DIGI és TP-Link routerem feltelepiteseben segitetek nekem?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy letöröltem a win 7 et a gépről és felraktam az XP-t ami még oké , de formaztam elotte a hdd-imet szóval a semmiről kezdtem az XP-t. Segítség kene fel telepiteni a routerem, és a DIGIkábelt. Nem tudom melyikkel kezdjem, hogyan csinaljam.
Egyébként akermekkora is a hülyeség amit csináltam mar nem visszafordítható és ezzel a dologgal kene foglalkozni és ehhez kerek tőletek segitseget.
Ui.:A szöveget telefonnal írtam nem garantalhatom a nyelvtani helyességét , és ha meg adat szükséges a gépektől megadom.
Valaszaitokat előre is köszönöm!
Egy szerencsétlen XP felhasználó
Megnéztem milyen hálózati kártyám van, és azt írja hogy telepítve van a driver, igaz 2001 es darab, ami baj lehet?
És ha a wifit sem érzékeli akkor mi lehet a gond? Az usb wifit mindjárt megnézem
Ezt kapd le: Driver Genius Professional 11 + Crack!
Ez minden hibás/hiányos/elavult driveredet helyreállitja,ha hiányos akkorpedig automatikusan leszedi és feltelepíti neked!
Mellesleg nálam is volt egy hasonló probléma:
100Mb os DIGI netem van és egy TP_Link wn721n Routerem és wifim!
Ha az eggyik gépen volt net a másikon nem, ugyanigy forditva is x.x
Nekem a wifi driverével volt a gáz.
Ne rakd fel a cd.n található programot se a wifihez se a routerhez.
Ezközkezelőben keresd meg a wifidet, aztán driver frissitése/telepitése majd a cdnkeresd meg modemtipusa/xp/64 v 32 bit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!