Miért veszi el az internetem?
Van egy laptopom (asus k53s) és egy routerem (linksys e900)
Tökéletesen működött az internetem, pedig kábelről megy a net a routerbe, onnan egy asztali gépbbe, a routerből egy toshiba satelite laptopba kb 3méterre és utána hozzám is 10-15 méterre egy másik szobába!
Apám vett egy Samsung Galaxy S3 telefont és amint ő felmegy az internetre, nálam elmegy az egész!
nem lelassul, vagy újracsatlakozik, egyszerűen lekapcsolódik, és nem is találja a routert a gép!
van nekem is egy telefonom (se xperia ray) és mikor azzal netezem, megmarad a gépemen is a net! de ha apám kapcsolódik fel a netre, nekem elmegy!
1-mért van ez?
2-hogyan lehet kiküszöbölni anélkül, hogy őt mac filterrel letiltanám (ugyanis ezért ölni képes)
-esetleg van valami android app, ami korlátozza a netet a gépén és feljuttathatom?
Vagy van olyan dolog, ami annyira lelassítaná a netet, hogy ő magától lekapcsolódna róla?
torrentelést próbáltam, csak nálam lassított netet :/
dinamikus ip van minden gépen (dhcp), WPA2 Personal, AES titkosítás
nem tudom még mi kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!