Mit csináljak? Nem magyar a google chrome, pedig a beállításoknál minden magyarul van írva.
Figyelt kérdés
Egy számítógép újra telepítés után letöltöttem a google chrome-ot,és észre vettem,hogy valami nem stimmel.Ott fölül se magyar a You,search,Image,maps,Translate stb helyett az kellene lenni,hogy Te,Képek,Térkép stb.És azt is észre vettem hogy nem igazán ad ki magyar találatokat,csak ha konkrétaat leirok egy magyar szót.Az újra telepítés előtt,sokkal több magyar találatot adott ki bármit is irtam be. Ja és a térképre ha rámegyek ott is Budapesti utca nevek angolul vannak leirva,de ha rá közelitek,egyből magyarul lessz irva az utca név :/ Segitsen valaki légyszi2012. aug. 22. 23:14
11/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem,bocs :D Én hülye vagyok ehhez,mármint az ilyen újra telepítések,megosztás,két fiók.. stb Köszi a választ,majd szolok egyik haveromnak és majd újra telepiti normálisan.
2012. aug. 23. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!