Hogyan tudok Facebook-ra úgy regisztrálni, hogy teljesen titkos legyen a profilom?
Figyelt kérdés
Hogyan kell a profilomat titkosítanom, miután regiztem? Azt szeretném, hogy se a nevemre, se az e-mail címemre ne tudjon senki sem rákeresni, a képeimet még az ismerőseim se nyithassák meg, csakis az, akit én arra feljogosítok, hogy megnézhesse. Totál nem vágom a funckióit az oldalnak, és nem akarom, hogy mindenki rám találjon. Lehetőleg az se legyen senki számára publikus, hogy kik az ismerőseim, hogy hány ismerősöm van, stb - ezt még az ismik se láthassák, és ne dobáljon fel az ismerősöknek az én ismerőseim közül senkit, mint "vélhetően ez egy közös ismerősötök". Na, meg az is jó lenne, ha annyira top secret lennék, hogy az ismerőseim profiloldalán nem jelenítene meg engem, mint az illető egyik ismerőse.2012. aug. 22. 20:05
2/3 anonim válasza:
Nyomozni akarsz emberek után? =D Szerintem ennyire full titkosítást nem lehet elérni vele. Max. képeket, adatokat, ismerősöket rejthetsz el, de attól még megtalálnak. Ajánlanám az álnevet és új e-mail címet, így csak az tudja, hogy ki vagy, akinek elmondtad.
3/3 anonim válasza:
Beállíthatod, hogy ne találjanak meg e-mail alapján, elrejtheted az ismerőseid (ha vki megnéz, akivel van közös, a közöseket akkor is látja, a többit nem)
A képeid is el tudod rejteni. Miután töltöttél fel, lesz lehetőséged beállítani ezt, utána megadhatod azokat a személyeket, akik láthatják.
Ha egy ismerősödnek nincsenek rejtve az ismerősei, ott látszódni fogsz.
Ha valaki számár tök top secret akarsz lenni, akkor regisztráció után egyszerűen letiltod azt a személyt vagy személyeket. Na az tuti nem fog meglátni sehol, elvileg még a kommentjeidet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!