Hogyan tudnám visszatörni a facebook fiókját?
Figyelt kérdés
Feltörték a barátnőm facebookját és azóta is belépkednek rajta, be is vallotta, meg feltünő milyen trágárul beszélt! (esetleg rendőrségnek megéri szólni, lekérjék IP címjét)2012. aug. 22. 20:02
2/7 A kérdező kommentje:
nem küldenek el a fr*ncba?
2012. aug. 22. 20:05
4/7 anonim válasza:
bakker én 10 nél több embernek törtem fel akkor mehettek a dutyiba?
5/7 anonim válasza:
MEgváltoztatták a jeszót? Mert ha nem, akkor csináljon egy bonyolultabbat és kész. Valószínűleg nem feltörték, csak simán kitalálták...
Ha megváltoztatták a jeszót és a nevében sértegetnek másokat, akkor tényleg irány a rendőrség. Foglalkoznak vele, nyugi.
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!Nem fogom magam elárulni,de hidd el nem éri meg 1 derült ki és a csaj 5 haverja majdnem megvert
7/7 anonim válasza:
6.
Akkor kedvére csináljon mki amit akar? Ha nincs következmény, megcsinálják még több emberrel (amíg emberükre nem akadnak).
Engem is zaklattak levélben folyamatosan. Megírtam annak a sz@rjankónak, hogy fejezze be, máskülönben feljelentem, mint a huzat. Le is kopott rögtön.
Utánéztem, simán feljelenthető az ilyen.
Ha megvertek volna, nem mentél volna a rendőrségre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!