Facebook-on amiket megosztanak, hogy "eltűnt xy, keressük", ez csak kamu, vagy tényleg igaz?
Figyelt kérdés
De ha igaz, akkor meg miért facebook-on irkálják ki, miért nem a rendőrség keresi őket? Elvileg az ő dolguk lenne, nem?
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek kamu?
Köszi a választ!
2012. aug. 21. 15:32
1/5 anonim válasza:
Nem kamu,nézd gyakrabban a Csellengőket..
2/5 anonim válasza:
Némelyik kamu, némelyik nem. Én egységesen leszarom az ilyen "oszd meg" dolgokat.
3/5 anonim válasza:
Van ami kamu, van ami nem.
Van ami pedig elévült, azaz lehet, hogy már réges-régen megtalálták az eltűnt személyt, de a kereséséről szóló hírek még erre-arra keringenek a világhálón.
4/5 Golan Trevize válasza:
Annyira sok a nem is kamu, de ezer éves sztori (már rég megtalálták/előkerült), hogy én azt összeset figyelmen kívül hagyom.
Ezt érték el az "osszunkmegmindentésznélkül" emberek.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amúgy a megosztásokat én is rühellem. -.-"
2012. aug. 21. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!