Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetek sztáradatlap...

Hogyan lehetek sztáradatlap szerkesztő? (Starity)

Figyelt kérdés
Ha a sztár adatlapjának még nincs szerkesztője. A súgóban az van,hogy katt a 'Szerkesztőnek jelentkezek' gombra,de nálam nincs ilyen...vagy csak elkerüli a figyelmem? hol találom meg?
2012. aug. 21. 11:34
 1/3 zsófiiii válasza:
melyik sztárnak nincsen még starity-je ?:O:O
2012. szept. 11. 14:37
 2/3 anonim válasza:

Az adott hírességnek van már adatlapja az oldalon, de nem rendelkezik szerkesztővel, akkor fel tudod venni akkor, ha legörgeted az adatlapot és alul látsz egy "Szerkesztőnek jelentkezem" gombot. Ha megnyomod és végzel módosítást a felületen, akkor tiéd a lap. Ha nem látsz ilyen gombot (ez akkor fordul elő, ha a gazdája nem adta le a lapot, mielőtt törölte magát az oldalról) és szerkesztője sincs a lapnak, akkor _ToTo_-nak kell írni az ehhez kapcsolódó topikjába. Ő át tudja rakni a nevedre a híresség lapját.

Illetve ha az adott híresség 1000 alatti számozású, akkor pályáznod kell a lapért, de erről is találsz leírást ToTo témái között!

2012. szept. 19. 09:55
 3/3 herrrobi válasza:
Starity-ba tag voltam Sterling Jerins-ről akartam oldalt csinálni. Erre kizártak az oldalról. Pedig ő színész játszott a Démonok köztbe. Normálisan kitöltöttem mindent ők meg töröltek engem. Gyűlölöm azt az oldalt fényképről se akarom látni többé.
2014. febr. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!