Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi okozza a kommunikációs...

Mi okozza a kommunikációs hibát a freemail-en és mitől van ilyen gyakran?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 22:12
 1/10 anonim válasza:
Gondolataim szerint a server túlterheltsége végett következik be a komunikációs hiba. Próbáld nem csúcsidőben nézni az e-mail eket. (Pl.: 22h)
2009. júl. 23. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem ma este is kiírta.
2009. júl. 24. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a szarmail.hu-nál (freemail) rendszeresen előfordulnak hibák, mióta ez a "csodás vadonatúj megújult" külső van. A régivel egyszer nem volt semmilyen probléma.
2010. jan. 5. 09:29
 4/10 orsi1965 válasza:
postafiók elérési hiba (#01154)-hibajelenséggel péntek óta nem nyitja meg a mappáimat.mi lehet a baj?
2010. aug. 9. 09:25
 5/10 anonim ***** válasza:

A Freemail Szimpla működik, azzal nincs gond, egyébként minden levelezőben (Gmail is) rengeteg a spam, mióta a Facebook megfertőződött, ellopták az adatokat. A sok spam leterheli a szervert, ez is okozhatja.

[link]

2010. aug. 9. 13:12
 6/10 glaslo1 válasza:

Nincs olyan hét hogy legalább egy napot ne szívatna ez a "SZARMAIL.SZAR"---KÉREM AKI TUDJA KB 30.EZER LEVELEZÉSEMET HOGYAN TUDNÁM ÁTRAKNI EGY G.MAIL FIÓKRA, AZT ÉRT IGEN HÁLÁS LENNÉK!(netán a sok adatom miatt "kommunikációs hiba" ??????

--VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNETTEL EGY 24132."ÁLDOZATA A SZARMAIL-NEK!

2014. szept. 3. 10:11
 7/10 glaslo1 válasza:
--A SZIMPLA SEM JÖN BE!--EDDIG BEJÖTT!
2014. szept. 3. 10:14
 8/10 anonim válasza:
Nekem sem működik már három napja,egyszerűen nem tudok belépni! :(
2015. jan. 1. 18:37
 9/10 Rajnai Gábor válasza:

Kommunikációs hiba! (#c0003)

Ténylegesen kimutatható kárt okozott a szolgáltató "freemeil.hu" azzal, hogy a 2014. évi karácsonyi és újévi ünnepek között több, mint 3 napig blokkolta a bejövő és a kimenő levélforgalom elérhetőségét. Nem érdekelnek a szerver terhelési, a spam forgalmi és egyéb magyarázkodások! A szolgáltatót igen is kártérítési kötelezettség terheli a történtek után!!!

2015. jan. 2. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor úgylátom nem egyedi a probléma... én is lassan egy hete így vagyok -.-"
2015. jan. 2. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!