Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítség Skype használatához?

Segítség Skype használatához?

Figyelt kérdés
Ma töltöttem le a skype-t és a facebookommal regisztráltam. Amikor beléptem, mindenki ott volt már a partnerlistában, mint akik facebookon egytől eggyig. Van olyan lehetőség is, hogy partnerek importálása facebookról. Meg csináltam, de furcsa, hogy mindenki ott van a partnerlistában, pedig biztosan nincs a 400 facebookos ismerősöm közül mindenkinek skypeja. És ha facebookról importáltam őket, akkor tudok velük rendesen csevegni skypen? Meghívókat is szét küldtem, hogy telepítsék vagy mit... Itt is el kell fogadni az ismerősnek jelölést, hogy tudjak velük beszélni? Vagy hogy működik ez? Nagyon meg köszönném annak, aki végig kalauzolna engem.
2012. aug. 21. 04:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és ha rámegyek a partnerlistában valakire, akkor ezt dobja ki: "a felhasználó még nem osztotta meg önnel az datait". Ez szinte mindenkinél ott van. Szóval ez azt jelenti, hogy kapott ismerősnek jelölést, és majd elfogadja?
2012. aug. 21. 04:36
 2/4 anonim ***** válasza:
ha elfogadják akkor tudnak veled beszélni , de 400 közül nemlesz mindegyiknek skypeja, a legtöbbnek nincs is. szoval olyan mintha meghivtál egy olyan embert skypera aki nincs is fent . nem érdemes összekötni , olyan butaság mind a youtube felhasználot a google+ alkalmazással. ha törölni szeretnéd csak a gond van vele.
2012. aug. 21. 05:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudsz beszélni a többiekkel,ha majd visszaigazolnak.Addig viszont ezt fogod látni.

Azután viszont mindenkivel aki viszzaigazolt tudsz beszélni!!!!

2012. aug. 21. 05:25
 4/4 A kérdező kommentje:
De küldtem mindenkinek megívót, egyesek mégsem kapták meg.
2012. aug. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!