Facebook idővonalat térképen megjelölt helyet szeretnék eltávolítani. Hogyan tudom ezt megtenni?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen2012. aug. 20. 22:22
1/4 anonim válasza:
ha rámész a profilodra, és a ismerősök, képek etc. végén van egy kis nyíl amire ha rányomsz legördül, majd a térképre mész és a jobb oldalon megjelenő ikonra rányomsz és eltávolítod
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál, de valahogy mégsem tudtam megcsinálni. Nekem még nincs idővonalas profilom, még csak a "bemutató"-ban ismerkedek vele, majd a hétvégén fog átállni véglegesen. lehet ezért nem látom ezt a lehetőséget?
a profilomot látam idővanalsan, ott van, hogy ismerősok, képek, térkép
térképp rákatt
megjelenik a pár kijelölt hely
ha arra rákkatintok, melyiket nem szeretném, nem jön ki lehetőség, hogy töröljem úgy, hogy jobb egérgombot nyomok.
tudnál segíteni?
menne a zöldkéz
2012. aug. 20. 22:49
3/4 A kérdező kommentje:
tehát megjelöltem a térképen mondjuk (csak példának írom)
Franciaországot
Angliát
Jappánt
Kínát
(mint utazási hely)
és Kínát inkább szeretném eltávolítani a térképről
2012. aug. 20. 22:54
4/4 anonim válasza:
sajnos, a helyeket nemtudom egyenként, hogy kell kivenni, csak az egész térképet, azt pedig, ha lehozod az összeset ahogy irtam, rámész jobb felső sarok ( remove from favourites )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!