Blizzard accountom lezárták és nem tudom használni az e-mail címemet és az is elképzelhető, hogy hackelték (bővebben lent)?
Pár hete játszottam utoljára Diablo 3-mal és mikor ma fel akartam menni, azt írta blokkolva lett a felhasználóm. Felmentem a weboldalra és orvosolni akartam a problémát. Felmentem az e-mail címemre és láttam hogy érkezett egy rakat e-mail a Blizzard-tól: erősítsem meg az e-mail címemet, meg olyasmi hogy erősísem meg a jelszavamat. Egyből kiléptem és megváltoztattam a jelszavamat az e-mailnél.(itt befejeztem a kutakodást mert más dolgom volt és csak másnap nyúltam a géphez). Másnap: nem léptem be, hanem egyből megváltoztattam a jelszót. Utána próbáltam belépni de nem engedte. Azt írta hibás jelszó (nem írtam félre, biztos vagyok benne hogy jót írtam) és ebben az a különös hogy még most is engedi megváltoztatni a jelszót de nem tudok belépni.
Nemrég meghalt az egyik winchesterem(öreg volt, ezen volt az op rendszer). Újra lett telepítve a windows 7. Biztos vagyok benne hogy sok vírusom volt előtte(vírus irtót sem használtam :( ) így talán még le is szedhették az adatokat. Most már beszereztem egyet és le is futtattam: egy vírust sem észlelt.
Elképzelhető hogy valami módon hackelték? Én mindig a legrosszabbra gondolok, de lehet hogy feleslegesen? Biztos nem véletlen blokkolták az accountom..
Mi a teendő?
Remélem érthető voltam :) A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!