Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Blizzard accountom lezárták...

Blizzard accountom lezárták és nem tudom használni az e-mail címemet és az is elképzelhető, hogy hackelték (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Pár hete játszottam utoljára Diablo 3-mal és mikor ma fel akartam menni, azt írta blokkolva lett a felhasználóm. Felmentem a weboldalra és orvosolni akartam a problémát. Felmentem az e-mail címemre és láttam hogy érkezett egy rakat e-mail a Blizzard-tól: erősítsem meg az e-mail címemet, meg olyasmi hogy erősísem meg a jelszavamat. Egyből kiléptem és megváltoztattam a jelszavamat az e-mailnél.(itt befejeztem a kutakodást mert más dolgom volt és csak másnap nyúltam a géphez). Másnap: nem léptem be, hanem egyből megváltoztattam a jelszót. Utána próbáltam belépni de nem engedte. Azt írta hibás jelszó (nem írtam félre, biztos vagyok benne hogy jót írtam) és ebben az a különös hogy még most is engedi megváltoztatni a jelszót de nem tudok belépni.

Nemrég meghalt az egyik winchesterem(öreg volt, ezen volt az op rendszer). Újra lett telepítve a windows 7. Biztos vagyok benne hogy sok vírusom volt előtte(vírus irtót sem használtam :( ) így talán még le is szedhették az adatokat. Most már beszereztem egyet és le is futtattam: egy vírust sem észlelt.

Elképzelhető hogy valami módon hackelték? Én mindig a legrosszabbra gondolok, de lehet hogy feleslegesen? Biztos nem véletlen blokkolták az accountom..

Mi a teendő?

Remélem érthető voltam :) A válaszokat előre is köszönöm!

2012. aug. 20. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mindenféle hülye weboldalra járkáltál, netán kétes eredetű dolgokat is letöltöttek a gépre és benyeltetek egy keyloggert, ami folyamatosan lejegyezte az összes leütést a billentyűzeten és szépen elküldte azokat (felh. név, jelszó) egy másik személynek. Én úgy emlékszem, hogy a Blizzard készített anti-keylogger alkalmazást a játékok launcherébe és így nem engedi elindítani a játékot, ha keylogger fut a háttérben, na de ugye ezek is fejlődnek napról-napra. A Blizzard accountot egészen biztos vissza tudod szerezni, ha igazolod a személyazonosságodat, az e-mail címedre nem mernék megesküdni, szolgáltatótól függ, szerintem Gmail is visszakapható valami úton módon.
2012. aug. 20. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Küldtem egy e-mailt a Blizzardnak másik címről és elmondtam a problémámat. Azonosítottam magam és visszakaptam az accountomat :D. Hihetetlen milyen gyorsan válaszoltak. Mostantól rendszeresen használok vírusirtót és nem megyek fel minden féle szemét oldalra. Köszönöm a választ, megy a zöld pacsi! ;)
2012. aug. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!