A cleverbot nevű programon valós, vagy programozott személyekkel beszélek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 14:24
1/7 Cherry13 válasza:
Én is gondolkodtam rajta de szerintem programozott clever[BOT]
2/7 anonim válasza:
Robottal beszélsz, ezért "bot".
Valamilyen szinten képes megtanulni újabb kifejezéseket, mondatokat, és azt, hogy mikor használja. Így láthatsz benne hülyeségeket, csúnya szavakat...
Már nem olyan jó, mint régen, legalábbis magyar nyelven nem.
3/7 A kérdező kommentje:
szerintem i bot, de akkor minek írja ki, h hány ember van online és beszélget? meg ha kérdezem tőle h ő program e? azt válaszolja h "miért van fűrészpor a sarokban?
2012. aug. 20. 15:00
4/7 anonim válasza:
Nézz utána a Turing tesztnek, és megtudod, miért kell embernek tűnniük a chatbotoknak!
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudtok olyan oldalt, ahol random emberekkel lehet chatelni(nem botokkal?)
2012. aug. 20. 15:07
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egy ember képes annyi nyelven csetelni.Én 6 nyelven beszélek és kipróbáltam a nyelveket felváltva kérdezgetni és mindre válaszolt.Aki ennyi nyelvet beszél az nem fog beülni hülye gyerekek szórakoztatására.
7/7 anonim válasza:
Nekem például megpróbálta bemesélni hogy ember pedig csak egy bot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!