Hogyan lehet a fészbúkon (idővonal) a következőket beállítani?!
Szóval most váltott át idővonalra, és a franc sem ért hozzá ,hogyan kell beállítani azt ,hogy idegenek ne lássák a bejegyzéseimet, csak az ismerőseim? Pedig az adatvédelmi beállításoknál az ismerősök van bepipálva, aztán van ott olyan is ,hogy ki láthassa,hogy mit írnak az idővonaladra, erre is az van bepipálva ,hogy ismerősök. Ezen kívül valakinek valami ötlet?
Illetve hogy lehet eltüntetni a térképet az adatlapról? Valamint, hogy lehet beállítani ,hogy csak az ismerőseim lájkolhassák a képeim? Nagyon megköszönném ,ha valaki segítene.
A bejegyzéseket egyesével állítod be, hogy ki lássa. Vagy az adatvédelmi beállításokban egységesen arra veszed, hogy "ismerősök".
A régebbieket egyszerre beállítani úgy, hogy csak az ismerősök lássák: adatvédelmi beállítások - A korábbi bejegyzések nyilvánosságának korlátozása
Térkép: a dobozok végén lévő ikont lenyitod, hogy mindet mutassa, majd ráhúzod az egeret, a szerkesztés ikonra kattintva: "eltávolítás a kedvencekből".
Kép like-olása: az tudja, aki látja. Ha az ismerősön kívül másnak nem érhető el, akkor kedvelni sem tudja
Egyesével ,hogyan lehet beállítani,hogy ki lássa? A bejegyzések mellett van egy csillag, meg egy kis ceruza, ott semmit nem lehet, csak törölni, elrejteni stb..
A korábbi bejegyzések nyilvánosságát azt megcsinálom, csak eddig nem tudtam mi az és nem mertem. Viszont nekem egységesen van beállítva ,hogy csak az ismerőseim láthassák a bejegyzéseimet, megnéztem egy idegen adatlapról, és minden egyes fotóm, bejegyzésem látható az egész világnak. A képeimet meg mindenki lájkolhatja, és még komit is írhatnak alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!