Újra lett telepítve a teljes oprendszer és meg vannak a böngészési előzmények jelszavak ism ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
elvittem egy informatikushoz újratelepiteni a rendszert új partició teljes formázás új rendszer és amikor elindítottam a böngészőt megvolt minden majd leszedtem a chromét és abba is minden meg volt Erre van valami logikus magyarázat?2012. aug. 19. 21:08
1/7 anonim válasza:
Úgy hogy nem formázta le az egész winchestert
2/7 anonim válasza:
Lementette neked a felhasználói fiókodhoz tartozó adatokat - gondolom én.
3/7 lindmayer válasza:
igen
valószínű importálta az adataidat
4/7 anonim válasza:
Pár napja telepítettem újra a gépemet, teljes formázás, meghajtó particionálás stb, feltettem a 64 bits win7 home premiumot, leszedtem a Chrom-ot és meglepődtem mert, minden előzményem megvolt, minden mentett jelszavam, könyvjelzőm ott virított előttem... Szerintem ez valami új Chrome fícsőr lesz, mert én semmit nem mentettem le az előző profilomból.
5/7 anonim válasza:
Nekem is le menti, Gmail-es vagyok, és amint a másik gépemen is bejelentkezek, a szerverről újra le szedi az adatokat.
6/7 lindmayer válasza:
ha a chrome beállításainál bekapcsolod a szinkronizálást akkor csinál ilyesmit(a telepítés előtt és után is szinkronizálni kell)
7/7 A kérdező kommentje:
nekem is 64 bits win7 de nem csak chormén firefoxon is minden megvan!
2012. aug. 20. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!