Ez most azt jelzi, hogy a peerek hány százalékig szedték le azt, amit megosztottam (torrent, lent kicsit érhetőbben)?
Az a százalék,ami be van karikázva az azt jelzi,hogy azok a peerek hány százalékát szedték le az egésznek,amit én megosztottam?Csak azért kérdezem,mert elég sok peer van ott,de a feltöltési sebességem max 20kb/s,ami elég kevés és nem tartom valószínűnek,hogy ennyi embernek ennyire sokat tudtam volna seedelni.Ma reggel kezdtem csak el amúgy is.
(legális dolgot osztottam meg).
A százalék azt mutatja, hogy mennyi van meg a letöltőnek. Ha 1 lassú seeder van, akkor szokott ilyen várósor kialakulni.
Küldesz egy szeletet az első letöltőnek. Ő továbbküldi a másodiknak, majd ketten továbbküldik még kettőnek, majd négyen négynek, így tovább növekedve. Ez a százalékokon is látszik, mert az új megosztott adat mindig hullámként továbbjut a többinek.
Miután akinek megvan egy szelet, ő az tovább tudja osztani, ezért nem te adtad át mindenkinek az adatot. Lehet csak egynek vagy ötnek, a többi pedig maguk között továbbküldték annak akinek nincs meg. Ez a torrentezés lényege, hogy a sok kapcsolódó tag egymás között is megoszthatja a tartalmat.
Tanács ilyen esetre: ha a super seed, kezdő seed be van kapcsolva, akkor te nem mindig ugyanazt a szeletet küldöd amit épp lekérnek. Elkezded az elsőt, majd a másodikat, majd a harmadikat, és így tovább sorban az összeset. Akinél a második van, az átadja a harmadiknak, a harmadik a sajátját a másodiknak, a negyediknek, az ötödiknek, az ötödik is az első négynek, a negyedik is a másik négynek, a harmadik is a másik négynek, és így tovább mindenki a saját megkapott szeletét.
Ezzel a módszerrel felgyorsítható valamennyire az adatok terjesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!