Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok letölteni a...

Hogyan tudok letölteni a google playről PC-re?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, de van egy olyan gyanúm, hogy sehogy. Letöltés előtt infót kér a készülékről, és ha nem megfelelő, akkor nem engedi. :(
2012. aug. 19. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudsz, direkt nem is arra van kitalálva.

Ha már letöltöttél programokat a telefonodra, onnan már van lehetőség az apk fájlokat átmenteni a PC-re.

2012. aug. 19. 15:27
 3/4 anonim válasza:

Én így használom:

1.Google Chrome böngészőt használok, állandóan be vagyok jelentkezve ugyanazzal a gmail fiókommal, mint amit telón használok.

2.Ezzel a play.google.com-on automatikusan szinkronizálódik a telóm.

3.Ahhoz, hogy a gépen a google play-ről le tudj tölteni telóra, azon is kell lennie aktív netkapcsolatnak valamilyen formában.

4.Kiválasztom az adott appot, majd kidobja, a telefonomat opciónak, hogy arra fogja letölteni.Leokézom, és voilá, a telefonon máris megindul a telepítés.

2012. aug. 19. 15:34
 4/4 anonim válasza:

jha...félreolvastam, bocsesz.

Hát, a chorome böngészőnek van a hivatalos pc-s chrome áruháza, onnan tudsz letölteni appokat.Angry birds mellett egy rakás másik olyan appot, ami androidos telóra is elérhető.

2012. aug. 19. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!