Miért látszik ez Facebookon?
Szerintem töröld a facedet, mert végül az a valaki megváltoztatja a jelszavadat és fel se tudsz majd menni.
itt kell törölni.
Ám az az apró hibája van, hogy 14 napig nem szabad belépni és a 15. ik napra törlik a profilod!
Szerintem csinálj új facet ... ja, és olyan jelszavat találj ki, amire senki sem gondolna!!!
A lényeg, hogy a jelszó:
-legyen hosszú
-NE használd sehol máshol
-némelyik betű legyen ékezetes és némelyik meg nem pl.(szeretekszámitogépezniértede)kb. valami ilyen jelszót használj!
Csak az a baj, hogy azt hallottam, hogy van valami progi, amibe csak beírod az e-mail címet és kidobja a facebook jelszót. De azt elég nehéz megszerezni!
Remélem segítettem! :))
Sok szerencsét!
Írtam, hogy az okostelómat már régen eladtam!
Egy kis alaptelóm van, ami még az mms üziket se tudja fogadni!
Valószínűleg a FaceBook hibája.
Ha már változtattál jelszót FaceBookon és az e-mail címeden is, akkor nem kell aggódnod.
A "töröld a fiókod" tagnak meg üzenem, hogy nem kell az egérre rakétavetővel vadászni!
G.
Gondolom nem olyan rég adtad ela telefont. Velem is ez volt, hogy amíg androidról jártam fel, addig más látott engem chat ablakba akkor is, ha ne mvoltam fent. Aztán eladtam atelefont, pár napig még látszott, aztán eltünt a profilképem a chat-ről.
Az viszont lehet, hogy elfelejtettél kilépni, és aki megvette tőled a telefont az felnéz, de facebookon meg tudod nézni az aktív bejelentkezéseidet.
Csináld azt, hogy az összeset megszakítod.
Télen adtam el, az meg már nem most volt.
Ö.. és azt hol tudom megnézni? :$
Hát ugye felmész facebookra, ott van jobb felső sarokban az a nyilacska, rákattintasz, azon belül a Fiókbeállításokat válaszod, és ott a bal oldali menüsorban van egy olyan, hogy Biztonság, arra rákattintasz, és ott lesz egy olyan (a legalsó), hogy Aktív bejelentkezések, erre klikkelsz, és megnézheted, hogy jelenleg honnan vagy belépve, és hogy legutóbb mikor, és milyen operációs rendszerrel voltál belépve... Na itt mindegyik bejelentkezés mellett lesz egy olyan, hogy Megszakítás. Arra rákattintasz, és így minden aktív bejelentkezésed megszakad. (kivéve az, amin fent vagy.)
Remélem érthető volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!