Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mozilla firefox frissítés?

Mozilla firefox frissítés?

Figyelt kérdés
nem tudja vki belinkelni azt az oldalt ahol csak megkell nyitni és betöltésnél felméri h a kiegészítők stbb milyen állapotban van a böngészőben, egymás alatt áll felsorolva flash plugin, java elavult, van új stb... nagoyn kellene de nem emlékszem már hol találtam
2012. aug. 19. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a firefoxban van az: eszközök menü->kiegészítők->bővítmények-nél van a bal felső részben egy "bővítmények frissességének ellenőrzése" lehetőség, arra katt, és előjön az oldal.
2012. aug. 19. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi megtaláltam de rányomok és semmit nem reagál az egész mintha hátnemis tudom mivan ezzel a mozillával mintha meghalt volna nincs valami ötleted?

automatikus frissítés van beállítva, de kb 6 bővétminy van sehol java lehet ezért szarakodik?!

2012. aug. 19. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 19. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi bár ennyire nem akarok belemászni mert semmi extrát nemcsinálok rajta csak szeretném ha gyorsabb lenne és betöltene rendesek ddolgokat nem fagyna le eddig tök jó volt pedig nemvoltak rajta ilyen bigyók
2012. aug. 19. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyi! Ide vinne a link:

[link]

2012. aug. 19. 12:55
 6/6 A kérdező kommentje:
igen már megoldottam feltettem pár dolgot meg minden de akk is néha befagy szóval kereske egy másik böngészőt :/
2012. aug. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!