Képfeltöltő oldalak "legmegfelelőbb" linkje?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy pl. a noob.hu / kephost.hu, stb. ingyenes, regisztrációt nem igénylő képfeltöltő oldalaknál melyik linket érdemesebb használni? A direct linket (ami azonnal az eredeti képre visz) vagy a "normál" linket, ami a(z általában kicsinyített) képet mutatja?
Melyiket törlik hamarabb/később? <<<<<<<<<<<<<< ?!
2012. aug. 18. 15:36
1/12 anonim válasza:
Ha törlik a képet, az összes típusú hivatkozás érvénytelen lesz, ebben nincs különbség.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is így tudtam eddig... csak aztán a nagybecsű képfeltöltésponthu -n törölték az egyik pár éves képemet hónapokkal ezelőtt, a direct linken viszont még mindig elérhető volt...
2012. aug. 18. 16:05
3/12 A kérdező kommentje:
+ csomó oldalon azt ajánlják, hogy a non-direct linkeket használjuk megosztáshoz. Csak tudnám, miért? Nem feltétlen rövidebb, sőt...
2012. aug. 18. 16:06
4/12 anonim válasza:
Nálam ez a nyerő. Ja és megosztáshoz a közvetlen linket használom.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát ez elég noname-nek tűnik... köszi, kihagyom.
2012. aug. 18. 16:13
6/12 A kérdező kommentje:
A piros azért mindenesetre ment, mert _nem_a_kérdésre_válaszoltál. Butuska :S
2012. aug. 18. 16:14
7/12 A kérdező kommentje:
törölhető a kérdésem első kapott zöldet
2012. aug. 18. 16:14
8/12 A kérdező kommentje:
+ válaszadó jelentve, értelmetlen dolgokat ír. szia MAJOOOM!
2012. aug. 18. 16:15
9/12 anonim válasza:
Mint egy rossz meleg. :D
Pontozz le!!!
10/12 anonim válasza:
Legalább én valamit hozzátettem a zürzavaros kérdésedhez.
Miért majmozol le másokat ismeretlenül ?
Ne Te kértél linket ,
Ébredj fel, és tanulj meg feltenni egy kérdést érthetően.
Méghog piros kéz, besz@rás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!