Hogyan tudnék portot nyitni a Minecraft számára a Pirelli DRG A225G típusú routeremben?
Figyelt kérdés
Már több helyen olvastam, hogy port forward-olni kell de nem értem, hogyan kell ezt csinálni, amikor legutoljára próbálkoztam elment az internet és amikor kijöttek a t-mobilosok, akkor router-t kellet cserélni. Szóval valaki lenn szíves elmagyarázni, hogy, hogyan is kell ezt megcsinálni? Előre is köszi! :D2012. aug. 17. 19:29
1/2 anonim válasza:
mit szeretnél pontosan csinálni minecrafton? Szervert nyitni? vagy single-be játszani? Esetleg felmenni egy szerverre? nem mindegy.
2/2 anonim válasza:
Amúgy sztem a routerrel ne játszadozz. Valszeg csak ki kell kapcsolni a tűzfalat a gépen. portnyitáshoz tudni kéne, melyik portot használja a minecraft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!