Kaptam egy "fenyegető levelet" miszerint bemértek az IP címen alapján satöbbi. És hogy fizetnem kell 250$ büntést. Lehetséges ez?
Honnan kaptál levelet? Rendes levél? Vagy emailre gondolsz?
Miért kéne fizetned egyáltalán?
Ilyen nincs egyébként hogy bemérik hol laksz egy ip cím alapján hacsak valami nagy rendőrségi ügybe nem keveredtél. De akkor nem leveleznének veled.
Az is lehet, hogy valaki másnak szánták, aki talán valami netes bűnöző lehetett. Talán pedofil.
Csak te használod a számítógépet, te netezel rajta? Nem lehet, hogy valaki a te gépedről ilyen fotókat nézegetett? Gondolj arra a papra, akinél a fél falu netezett és hülye lúzerek miatt őt hurcolták meg? Pedofil letöltéseket észleltek Németországból, onnan érkezett a feljelentés.
Lehetséges, hogy csak a fenyegetés és csak figyelmeztetek és nem szólnak a helyi rendőrségnek? Bár szerintem és remélem, hogy nem lesz belőle semmi mivel egy tengerentúli cégről van szó mint megtudtam...
((Ezt egy újabb kérdésnek szántam))
Állandóan figyelik a Világhálót, lehet, hogy Ausztráliában veszik észre és onnan érkezik a magyar hatóságokhoz a feljelentés.
Egy házaspár észrevette a Facebookon, hogy egyik ismerősük pedofil képet osztott meg, felháborodottan tiltakoztak. És ezzel megosztották másokkal is a pedofil képet. Egyet találhatsz, ki ellen inditott eljárást díszes magyar rendőrségünk? Igen, a tiltakozó ellen! Nem az ellen, aki feltöltötte. Két kisgyerekes anyáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!