E-bay-en szeretnék vásárolni. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Szóval miután beregisztrálok, megveszek egy terméket, utána nekem fel kell vennem az eladóval a kapcsolatot?
És van ez a magyar nyelvű ebay, ez ugyan az mint a külföldi, csak magyar nyelven? Honnan éri meg rendelni valamit, a magyarról, vagy az eredeti külföldiről?
2012. aug. 16. 16:07
1/2 anonim válasza:
A .com végződésű ebay-t használd, a magyar sokszor félrevezető tud lenni, és nem mindent találsz meg rajta ami egyébként pedig ott kéne hogy legyen. Fura. El vagy cseszve.
Miután megveszel egy terméket rámész hogy fizetés, átirányít paypalra, kifizeted és várod a cuccod. Semmi mást nem kell tenni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
Eddig vateráztam, de ott mindig fel kellett venni az eladóval a kapcsolatot.
2012. aug. 16. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!