Unokatesóm gépén beléptem facebookra, és véletlenül rámentem a jelszó megjegyzésére, hogyan lehet törölni?
Figyelt kérdés
Google Chrome-ot használtam, és ott ha belépsz valahova, felül mindig kiírja, hogy jelszó megjegyzése, illetve: ezen a webhelyen soha. Véletlenül a megjegyzésre mentem. Hogyan lehetne ezt visszaállítani?2012. aug. 16. 12:12
1/2 anonim válasza:
csavarkulcs ikon/beállítások/speciális beállítások megjelenítése - mentett jelszavak kezelése
2/2 anonim válasza:
Jobb sarok részen van egy csavarkulcs féleség.
Arra katt
Válaszd: Beállítások
Legalul katt: Speciális beállítások megjelenítése...
Keresd meg az a menü pontot: Jelszavak és űrlapok.
Ezt kell látnod:
Az Automatikus kitöltés engedélyezése az internetes űrlapok egyetlen kattintással történő kitöltéséhez.
Automatikus kitöltés beállításainak kezelése
Az általam az interneten beírt jelszavak mentésének felajánlása.
Mentett jelszavak kezelése
Katt: Mentett jelszavak kezelése
Válaszd a te facebook bejelentkezési emailodat
Katt a megjelenő x-re
Nyomj egy zöld kezet a válaszomra
Kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!