Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szakadoznak az online...

Miért szakadoznak az online játékok?

Figyelt kérdés

A problémám az lenne, hogy amikor online játékokkal játszom, percek múlva elkezd szaggatni, akadozni, aztán pár másodperc múlva ismét normálisan fut. Na és idővel mégtovább tart a szakadozás, így lehetetlenné válik a játszás. Ez pár napja ilyen, amikor egy mmorpg-s játékon, egy olyan helyen voltam ahol túl sok játékos volt, és alig tudtam kilépni, és be is halt a játék. Azelőtt minden normális volt, de attól a naptól kezdve jelentkezett ez a hiba. Mi történhetett akkor? A bizonyos játékokat amin játszom, próbáltam egy gyengébb gépen futtatni, és azon tökéletesen ment, szóval nem a játékkal van a baj. A segítséget előre is köszönöm, szükséges adatokat még leírom a gépről :

Proci : 3.00 GHz

2 GB RAM

Videókártya : 1024 MB

Windows XP.

2012. aug. 15. 18:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!