Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ugye Youtube jogdíjat csak...

Ugye Youtube jogdíjat csak zenészek kaphatnak?

Figyelt kérdés
pl: ha van egy barom aki magáról tesz fel videókat és nagy a nézettsége, akkor az ugye nem kap pénzt érte ???
2012. aug. 14. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
De kaphat bizonyos nézettség után pénzt. De mit zavar ez téged?
2012. aug. 14. 22:17
 2/5 A kérdező kommentje:

az szép.... na mind1

akkor teszem azt, ha én elkezdek gameplay videókat felrakni és elérek egy bizonyos nézettséget akkor ezzel én is kereshetek pénzt ? (ez elég valószínűtlen, mert gondolom milliós nézettség kell az ilyen fajta jövedelem gyarapodáshoz, amit kétlem, hogy eltudnék érni)

2012. aug. 14. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom hogy van, azt hiszem ha már sokan megnézték, akkor a youtube küld egy értesítőt, h reklámot tesz bele vagy vmi hasonló (nem olvastam utána pontosan) és akkor úgy kaphatsz érte, és igen szerintem milliós nagyságról van szó
2012. aug. 14. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 14. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:

utána olvastam egy kicsit részletesebben, tehát nem csak a reklámokat kell engedélyezni, hanem azokra rá is kell kattintania az embereknek, és ennek függvényében fizetnek

egyébként köszi a válaszokat!

2012. aug. 15. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!