Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube miért szaggat? Már...

A youtube miért szaggat? Már a setting beállításnál is ki vettem a gyorsító pipát!? Akár milyen flash plalyert teszek rá akkor is szaggat teljes képernyőn!? Valaki tud rá valamit?

Figyelt kérdés

2012. aug. 14. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen a bongeszod? Van par megoldas:

-Frissitsd a flash player-t

Ha nem jo:

-zard be a bongeszot, es nyisd meg ujra

Ha nem jo:

-inditsd ujra a gepet

Ha ez sem jo, akkor:

-kapcsold ki a gepet, es varj egy orat, had pihenjen, mert valoszinuleg regota be van kapcsolva vagy gyengebbek a hardverek

2012. aug. 14. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Mozilla,Gogle chrome. A gép az meg 2.66Ghz 2Gb ram ati 256mb vga.
2012. aug. 15. 08:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Kveset mondtal meg igy is. Mert az nem eleg, hogy 2.66-os a proci, hany magos? Mert gondolom nem pentium. Viszont a VGA RAM eleg keves. Ez lesz a problema.

Ha sokat megy a geped, akkor utana pihentesd egy kicsit.

2012. aug. 15. 17:55
 4/6 A kérdező kommentje:
De egy magos! Nem az én gépem. De még ha egy magos is akkor se szabadna szaggatnia! Kisebb gépeken is mennie kellene egy youtubnak normálisan!!!Már láttam nem egyet nem kettőt.... Ezért nem értem mi a baj...?????
2012. aug. 15. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:

De meddig megy a geped? Szoktad pihentetni? Mert ez a youtube problema sokszor azert van, mert sokat megy az illeto gepe, es nem hagyja pihenni. Arra pedig nem valaszoltal, hogy mennyit megy a geped.

A hutes milyen? Mert lehet, hogy tulmelegszik egy kicsit a VGA-d.

2012. aug. 15. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
5-10 órát megy kb a gép! A hűtés az a gyári ati!! Vga ati 9500pro/9700. Annak elégnek kell lennie!
2012. aug. 16. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!