A Vaterán ha licitálok 1 forintért és megnyerem akkor tényleg annyiért megkapom? Személyes átvételnél is?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 19:59
1/6 anonim válasza:
igen, kötelessége az eladónak annyiért odaadni, amennyiért el kelt :)
2/6 A kérdező kommentje:
de én pl. (új,tehát nem használt)ékszerre licitáltam 1 ft-ért és ha megnyerem akkor ,az eladónak nem éri meg ,nem?
2012. aug. 14. 20:09
3/6 anonim válasza:
Persze hogy nem. Ilyenkor arra várnak, hogy valaki(k) majd úgy is felverik az árat, de néha ez nem történik meg, mert annyi az áru az oldalon. Ha senki nem licitál rá, akkor szerencséd van...
4/6 A kérdező kommentje:
hát remélem nem fognak :)
ti vettetek már valamit 1 ft-ért?
2012. aug. 14. 20:13
5/6 anonim válasza:
Csak személyes átvétel esetén kaphatod 1Ft-ért, más esetben a szállítás költségét is fizetni kell. (ritkán ingyenes ez a költség is)
6/6 A kérdező kommentje:
a szállítási költséggel tisztába vagyok
2012. aug. 15. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!