Vaterán vannak fent érméim,1 napja vannak fent, már licitáltak rájuk többen, de még nincsen rajtuk aukciófigyelő. Szerintetek még azért lehet rajta,12 nap van a lejárat végéig? Mert azért ilyen o9lcsón nem szeretném odaadni,1 Ft-ról indítottam őket.
Üdv!
Én régóta figyelem a vaterát, és úgy látom, hogy a régi pénzek téma az egyetlen olyan dolog, aminek jól föltornásszák az értékét még 1 Ft-ról is.
Miért? Azért, mert pl. egy 42-es férfi cipőre nem fog licitálni egy 41-es lábú, pedig neki lehet, hogy több pénze van! Egy szegedi képeslapgyűjtő nem fog licitálni egy pápai képeslapja, mert nem azt gyűjti, hiába van sok pénze. Egy Nokia töltőre nem fog rácuppanni egy Samsung tulaj. Stb...
Viszont.... A régi pénzek értéke objektív. Katalógusáron mindenkinek mindig ugyanannyit érnek. És ha egy pénz értéke 1000 Ft, akkor nem kell aggódni, hogy nem adják meg érte az 1000 Ft-ot. Mert mindig lesz valaki, aki mégtöbbet ad érte. Viszont 1000 Ft fölé azért nem fog menni, mert akkor inkább megveszi mástól ugyanazt a pénzt.
Az egyetlen vaterán rizikó nélkül árulható termék - szerintem - a régipénz. Mindig megtalálja árában a gazdáját.
Szerintem tedd fel továbbra is 1 Ft-ra őket, azért is, mert így nem kell plusz pénzt fizetni a vaterának a feltöltésért.
Bocs, h hosszú voltam.
Üdv.:
polarbeer
Szia!
Csak azzal meg az a bajom, hogy ált. nem veszik meg és 120 Ft-ot fizettem a nagy büdös semmiért!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!