Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lenne egy kérdésem a Facebooka...

Lenne egy kérdésem a Facebookal kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Hogy lehet kikapcsolni Facebookon azt, hogy oldalt a Hírek közt ne jelenjen meg másoknak, hogy én kinek a képeit lájkolom, vagy kinek szólok hozzá a képéhez, vagy valamiéhez!? Ezt szeretném kikapcsolni, de nem tudom, hogy hol lehet! Egyáltalán lehet ezt?!: D köszi előre is a válaszokat! :)

2012. aug. 13. 11:22
 1/4 anonim válasza:
Nem erre gondolsz? Idővonal,Kedvencek, szerkeszt, Egyéb oldalak, amiket kedvelsz. ?
2012. aug. 13. 11:25
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom :D adnál egy linket? :D
2012. aug. 13. 11:28
 3/4 anonim válasza:
Leírtam, próbáld meg úgy. Idővonalad van?
2012. aug. 13. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem te a tickerre gondolsz, ami itt jobb oldalt mutatja az információkat.

Nem lehet kikapcsolni. Viszont magától eltűnik ha kevesebb mint 100 ismerősöd van. Szóval törölj néhány ismerőst és nem lesz ott.

Viszont ha jól tudom akkor az adatvédelmi beállítások érvényesek rá. Szóval bizonyos fokig lehet korlátozni kik látják amit kiír.

2012. aug. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!