Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Myvip vagy iwiw? Myvipen meg...

Myvip vagy iwiw? Myvipen meg szoktad nézni, hogy ki nézi meg az adatlapod?

Figyelt kérdés

Én az iwiw-et jobabn szeretem, bár idegesít a sok új funkció, inkább az alap dolokat kellene gyorsítani. Nincs szükségem minden hülyeségre.

Meg myvip-en naponta 10-en jeölnek be, iwiw-ezért is jobb.

Myvipen meg szoktad nézni, hogy ki nézi meg az adatlapod? És néha megnézem, de csak az első oldalt. Nem izgat. Viszont úgy hallottam, hogy van, akit zavar, hogy megszűnt a "Rejtve" funkció. Titeket ez miért zavar?

2009. júl. 21. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mind a kettőt szeretem!

megszoktam nézni hogy ki nézi meg az adatlapom...

Engem csak azért zavar hogy megszűnt a rejtettség,mert vannak emberek,akik nem szeretném hogy megtudják h bámulom őket xDDD

viszont a Myvip ezzel elérte hogy megnövekedjen a kamu regisztrációk száma!

2009. júl. 21. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Én eddig sem használtam a rejtettséget, bár a myvip-et sem nagyon. Myvipen visszaigazolok mkit, de iwiw-en nem.

Engem nem érdekel, ha vki látja, hogy megnéztem az adatlapját. Én csak kb. havi 1x kattintok oda, akkor is csak az első oldalt nézem meg. DE SOHA nem nézem meg azok adatlapját, akik megnézték az enyém. Nem érdekel.

2009. júl. 21. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, azért sem szeretem ennyira a myvip-et, mert nagyon sok a kamu.
2009. júl. 21. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megértem a te szempontod is :D:D
2009. júl. 21. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
hát én egyiket sem szeretem. túl beállított az egész. akkor talán jobb lenne ha lehetne saját profilt szerkeszteni és nem mindegyik ugyanúgy nézne ki...inkább myspace vagy talán netlog.hu
2009. júl. 21. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!