Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NoScript segítségével hogyan...

NoScript segítségével hogyan tüntethetném el itt a GYIKon ezt az ugráló hirdetést a kategóriák alatt baloldalt?

Figyelt kérdés
Egyszer engedélyeztem teljesen az oldalt, s azóta ugrál ez a vacak hirdetés is. Hogy iktatható?

2012. aug. 11. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ABP kiterjesztésre keress rá firefoxhoz vagy chrome-hoz.
2012. aug. 11. 22:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Hogyan mondod???

Hol keressek rá ilyenre, az mi?

2012. aug. 11. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Ismered a noscriptet de az ad block plus-t meg nem? :DD

Tegyük fel firefox böngészőt használsz.

[link]

Itt ráböksz arra hogy Add to firefox, majd újraindítod a böngészőt.

Egy lépésre vagy attól hogy minden magyar reklámot letilts.

Külső szűrőként válaszd ki a hufiltert, abban benne vannak a magyar reklámszerverek.

Ennyi. Remélem érthető volt.

2012. aug. 11. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Google Chrome böngészőben még egyszerűbb.

Csavarkulcs alatt, Beállítások, Bővítmények, További bővítmények letöltése. Webáruház, keresőbe (Search) beíros, hogy Adblock Plus. Hozzáadás. Aztán beállítod a román, német, magyar szűrőket.

Mozilla Firefox-ban is be kell hozzá tölteni ugyanezeket a külső szűrőket, rendszeresen frissitik.

2012. aug. 11. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Google Chrome-ban: [link]
2012. aug. 11. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Na a románt azt meg mi a pokolnak?! :DDD
2012. aug. 11. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Tele van minden ukrán, román, német és magyar reklámokkal, ezek egy része biztosan fertőzött. Nálam évek óta egy reklám sincs! Múltkor benéztem egy netkávézóba, megdöbbentően sok a csillogó-forgó-pörgő, ordító hirdetés.
2012. aug. 11. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valamit mégsem blokkol, akkor ráviszed az egere, jobb egérgomb, Adblock Plus, beteszed az egyéni szűrők közé.
2012. aug. 11. 23:05
 9/11 A kérdező kommentje:

Először is: Nem nagyon értek én az ilyesmihez, csak egyszer olvastam a noscrpiptről, ami miatt az nagyon megtetszett. Biztonságosnak találtam a letöltését, továbbá a leírás kellően részletes volt, ami alapján úgy éreztem átlátom és tudom használni. Csupán ennyi az ismeret.

Eleinte idegesítő volt, hogy megváltoztak a honlapok, de hozzászoktam, hogy ha vmi nem működik, nem látszik, valószínű a noscript korlátoz. A gyakran nézett oldalakat engedélyztem, de néhol túl sokat engedélyeztem. Ilyen a gyakorikerdesek.hu is... Visszajött ez az idegesítő ugráló reklám. Ha nem ugrálna, nem zavarna. De így... Kérdés, hogy most ne látogassam az oldalt, vagy valahogy iktassam ki....

Hát letöltöttem, amit a 3#-as ajánlott, de nagyon fura ez nekem. most van még egy sor ott lent... Azt hittem ez a noscripten belül valami beállítás... Nem nagyon tetszik ez nekem, mindenesetre, a reklám likvidálva.

No scripten belül nem lehetne ezt megoldani? Hisz az elején működött!!??!!

2012. aug. 13. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:
A Noscript NEM reklámblokkoló, arra az Adblock Plus-t kell használni.
2012. aug. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!