1/9 anonim válasza:
szerintem nem, de attól még tetszhet neked
3/9 vagyokakilehetek válasza:
az alma finom gyümölcs??? kostold meg és megtudod.
totál felesleges kérdések kategóriába illik a kérdésed.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. De mint ahogy előttem is írták próbáld ki és majd meglátod neked hogy tettszik.
5/9 anonim válasza:
Szerintem se rossz bár nekem PC-n mindig lefagyott meg ilyenek.
6/9 anonim válasza:
PC-n nem valami jó használni mert beszokott fagyni de MAC OS X-en és iOS-on jó böngésző.
7/9 anonim válasza:
Windows alá nem jó ahogy egy Apple szoftver sem. Az iTunes is rendszeresen fagyogat meg hülyül Windows alatt.
Mac OSX-en és iOS-en verhetetlen, és ott jobb, mint a többi platformon akármelyik böngésző. Bár iOS-en a Chrome se rossz, csak az egész nem követi az Apple alapelvét, tehát egyáltalán nem egyszerű.
8/9 anonim válasza:
Az iTunes nálam nem szokott lefagyni, de elég lassan indul el. Windows alatt egy kicsit lomha. A Safari böngészővel nem volt bajom, de a Chrome jobban bevált.
9/9 anonim válasza:
A Safari a Chrome-hoz hasonlít a legjobban, ugyanaz a megjelenítőmotorjuk, gyakorlatilag egy tőről fakadnak. Nem rossz böngésző, csak akkor szerintem már inkább a Chrome.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!