Eddig csak egy gagyi mobilnetem volt. És nem értek sajnos a kábeles netekhez!? Itt van, hogy, /maximális sávszélesség: 120/10 Mbit/s 10mbit per-sec el tudok letölteni ugye?! Szerintem igy van!? és a 120 az mit takar azt nem értem! :?
újonnan rendelt Fiber Power 120 esetén díjmentes wifi opció..
ja és ez mi???
azt hittem veszek egy routert rákötöm a netet és csatlakozok laptopról és ennyi!?:D
vki legyenszívves elmagyarázni! :))
A számpár a le- és feltöltési sebességet mutatja.
Letöltés: 120 Mbps = 15 MBps = 15360 kBps
Feltöltés: 10 Mbps = 1,25 MBps = 1280 kBps
A szolgáltató Megabitben adja meg, a letöltőkliensek már MegaByte-ban számolnak. A szolgáltató pedig a maximum sebességet adja meg, azaz a fenti eredményeket érheted el a legjobb esetben.
Ekkora netet csak torrentezés mellé érdemes venni vagy ha mondjuk 5 gépre osztod el. Ha csak simán böngészel vagy http-letöltést csinálsz akkor simán elég a 25 Megás csomagja is a UPC-nek.
Nem a jóról akarlak lebeszélni, de ha csak netezel akkor ahhoz 10-20 Mbps bőven elég, felesleges tízszer gyorsabb és annyival is drágább csomagot venni.
Akkor nem szóltam :D
Nekem csak a 30 megás van náluk, de így is csak percek kérdése hogy leér valami. CS:Source-nál is ilyen 20-30-as latency van sok helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!