Az iwiw-en rendőrök is fel vannak regisztrálva?
Figyelt kérdés
Más néven? Vagy ők nem regisztrálnak ilyenekre?2008. máj. 9. 12:18
1/11 anonim válasza:
Lehet, pl. magánszemélyként is.
Ha van félnivalód gyorsan töröld ki magad onnan!
2/11 anonim válasza:
Nyilván igen, ahogy ügyvédek, szocmunkások, postások, villanyszerelők, meg mindenfélék is.
3/11 anonim válasza:
És igen, használják nyomozásra, és nem csak a rendőrök, hanem pl a nemzetbiztonság is.
4/11 anonim válasza:
Regisztrálva is vannak - de ők a bizalmas adataidat is elkérhetik. Alapos gyanú esetén, elvileg. Ha írsz valami gyanúsat, az már valószínűleg alapos gyanú.
5/11 anonim válasza:
Az én ismerőseim között 2 rendőr is van. De ők egyáltalán nem "nivatalosan" foglalkoznak az oldallal, teljesen hétköznapi okból regisztráltak, ahogy mindenki más.
(Nem kell ahhoz nekik regisztrálniuk, ha meg akarnak valamit tudni, megvan hozzá máshogy is az eszközük...)
6/11 A kérdező kommentje:
:) Nincs félnivaló, csak érdekelt, mert régebbről van két rendőr ismerősöm, de nem találom őket. Persze lehet, hogy nincsenek is fenn, de azért gondoltam, hogy esetleg más névvel regisztráltak.
2008. máj. 9. 21:28
7/11 anonim válasza:
Fel vannak és így van, más néven. De nem csak magyar rendőrök, hanem az amerikai titkosszolgálat ügynökei is figyelnek. Ha jól tudom az Interpol is felhasználja az iwiwet nemzetközileg körözött személyek nyomai után. Ők is más néven vannak, mint a rendőrök.
8/11 anonim válasza:
Nálunk sokan túlspilázzák az ilyesmit. Gondoljátok végig: mire lehet felhasználni valaki ellen? Hogy mikor született? Publikus és ismert adat? Hol dolgozik: nem kötelező kitölteni. Kiket ismer? Mit bizonyítana, ha pl az én ismerőseim között volna akár az Ambrus Attila, akár a Tasnádi vagy tökömtudja még ki.
Mivel nem ütközik törvénybe az, hogy kik az ismerősök, így ez nem lehet terhelő.
9/11 anonim válasza:
hehe. a hatóságok csak az esetleges plusz infók miatt kutatkodik az iwiwen mint pl kiket ismersz. ill ismered-e ezt azt. a személyes adataidhoz van nekik jobb adatbázisuk;) de több sztorit hallottam már h használták erre-arra.
10/11 anonim válasza:
Valaki irta hogy a nemzetbiztonság is fenntvan. Nos... egy közeli rokonom ott dolgozik. És nekik tilos ilyen helyekre ( iwiw, myvip ) felregisztrálni. Az adatvédelem miatt. Bármikor beléphetnek de mint moderátor hogy gyanú esetén le tudják olvasni az adatokat. De regisztrálniuk nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!