Jófogás.hu megbízható?
Figyelt kérdés
szeretnék eladni egy-két dolgot, de kicsit félek. valakinek vannak tapasztalatai az oldallal kapcsolatban?2012. aug. 10. 18:36
1/3 anonim válasza:
Az oldal valószinűleg megbízható. A vásárlókról ugyanezt nem mondanám.
2/3 anonim válasza:
Én adtam már fel több hirdetést is, a laptopomra például azonnal volt jelentkező (több is), és nagyon hamar sikerült eladni. Barátnőm pedig 10 potya kiskutyát passzolt el (:-D), úgyhogy szerintem nagyon jó oldal, sokan nézik és könnyen használható. :-)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, kipróbálom.:)
hamarosan költözünk, ezért amit lehet megpróbálok elajándékozni, de legfőképpen eladni. Van egy csomó régebbi tankönyvem,régi mesekönyveim, nagyszüleim régi könyvei. Nagyon macerás lenne ezeket egyenként felrakni, viszont egyszerűen nem engedi az oldal (e-mailt küld, hogy "hirdetése így nem jeleníthető meg"), hogy listát írjak a leírásba. Az a vicc, hogy rákerestem és többen tettek fel úgy hirdetést, hogy több terméket árultak benne. Azért még próbálkozom :D
2012. aug. 18. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!