Mi lehet az oka hogy nagyon lassú az internetem?
Figyelt kérdés
3-5 perc egyre sűrűbben mire megtudok nézni valamit a neten. A számítógép ha nem vagyok kapcsolódva az internetre akkor akkor jó, de ha netezek iszonyatosan lassú.Állandóan tölt fagy stb... Mi lehet a baj?2012. aug. 9. 09:09
1/6 anonim válasza:
amit leírtál abból nem egyértelmű,hogy a net a lassú,én a gépedre tippelnék,
de itt mérd meg a netedet,és rögtön kiderül ,
2/6 A kérdező kommentje:
download speed 23.64 mbps upload speed 9.77 mbps. De eddig gyors volt pár hete csinálja mióta frissítettem a progikat... köszi előre is . Amúgy a diginél vagyok a 20/10-be
2012. aug. 10. 15:30
3/6 anonim válasza:
ha úgy van ,ahogy írtad,akkor neked nem lassú a neted ,hanem nagyon is gyors,
4/6 A kérdező kommentje:
akkor nem értem miért ilyen, hogy folyamatosan fagy :(
2012. aug. 17. 21:30
5/6 anonim válasza:
a netednek semmi baja,
a böngésződ vacakol,
próbáld ki másik böngivel,és írd meg az eredményt,
6/6 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló köszönöm... Letöltöttem a google chromeot , kitöröltem a Mozzilát mindent beállítottam és olyan lett amilyenre vágytam... köszi :)
2012. aug. 18. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!