Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megoldás highping ellen?

Megoldás highping ellen?

Figyelt kérdés
A probléma az lenne, hogy én, mint CS:S főfüggő nem tudok mit kezdeni a pingemmel. Eddig szinte mindig 5-10 volt, de kb egy hónapja váratlanul egyszer csak felugrik 500asra meg 900asra, és csak nagyon sokára, vagy egyáltalán nem múlik el. Minden más programot, ami nem szükséges a windows futásához, offolni szoktam (igen, a letöltéseket is), de így sem jó. A klánom szerverén, ahol játszani szoktam egyébként is csak 200as a pinglimit, és állandóan dobál lefelé (igaz, 44 slot van, ami sok laggert eredményez, de nem hiszem, hogy emiatt lehetne). Nem tudom, mitől lehet, most vettem plusz egy gigányi ramot, de a helyzet semmit sem változtatott. Még akkor is képes vagyok 400as pinget produkálni, ha beírtam konzolba, hogy cl_cmdrate +100, hogy ne hajítson ki a szerver minden alkalommal, mikor a pingem felugrik. Kérlek segítsetek, fontos lenne!
2009. júl. 20. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. júl. 20. 17:54
 2/3 hnle ***** válasza:
Víruskeresést futtatál már?Nekem volt már hogy vírustól volt nagy a pingem , de az is lehet , hogy a szolgáltatónál van valami...
2009. júl. 20. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:

első válaszolónak köszönöm, letöltöttem a programot, és az ismertető szerint pár nap múlva derül ki, h mizu, szóva addig várok.

második válaszoló: futtattam már víruskeresést, és nem talált semmit. néha a netem is nagyon belassul, a clem azt mondta, hogy cseréljem le a modememet, de a baj az, hogy nincs modemem...O.o mikrohullámú net rulz

2009. júl. 20. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!